Fire Exposed Duct System

FEDS

OM COOKIES

SÅ ANVÄNDER FIRE EXPOSED DUCT SYSTEM KAKOR

KAKOR

Kakor är små textfiler skapade av de webbplatser du besöker och skickas till din webbläsare. Kakor lagras i din datorsminne om du ger ditt samtycke. FIRE EXPOSED DUCT SYSTEM använder kakor för att spåra land- och språkpreferenser. Vi använder inte kakor för att samla in personuppgifter. Annars kan du besöka alla avsnitt på vår webbplats utan att ta emot kakor. För att förstå hur besökare använder våra webbplatser använder vi Google Analytics, en webbanalystjänst tillhandahållen av Google Inc. (“Google”). Informationen som genereras skickas vanligtvis till och lagras på en Google-server i USA. Inom EU/EES kommer Google att förkorta din IP-adress med hjälp av IP-anonymisering. Men den kommer bara att förkortas i USA under exceptionella omständigheter. IP-adressen som skickas från din webbläsare som en del av Google Analytics kommer inte att sammanställas med annan Google-data. Du kan själv bestämma om du vill acceptera kakor genom att ändra inställningarna i din webbläsare. Du kan också välja att när som helst ta bort befintliga kakor från din dator. Olika webbläsare använder olika metoder för att inaktivera kakor, se Hjälpfunktionen i din webbläsare för mer information.

VAD ÄR KAKOR OCH HUR FUNGERAR DE?
Kakor är små textfiler skapade av de webbplatser du besöker och som skickas till din webbläsare och sparas på din dator. Det finns två typer av kakor, båda används av webbplatser som drivs av Fire Exposed Duct System. En sessionkaka lagras tillfälligt på din enhet medan du besöker vår webbplats. Dessa raderas när du stänger din webbläsare eller efter en given tidsperiod (när sessionen avslutas). Icke-sessionkakor lagras på din dator för att låta webbplatsen komma ihåg information om ditt besök, såsom ditt föredragna språk och andra inställningar. Detta gör ditt nästa besök enklare och webbplatsen mer användarvänlig.

MARKNADSFÖRINGSKAKOR
Vi använder kakor för att anpassa innehåll och annonser till användare och för att analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar data om din användning av vår webbplats till de reklam- och analysföretag vi samarbetar med. Dessa företag kan i sin tur kombinera denna data med annan data du har lämnat eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster. Dessa kakor avslöjar inga personuppgifter om våra besökare, till exempel namn, kontaktuppgifter, inkomst, osv. Läs mer om de kakor som används av Google här.

GOOGLE ANALYTICS
Vi använder Google Analytics-annonseringsfunktioner:
• Remarketing med Google Analytics
• Visa rapporter för Googles Display-nätverk
• Integrerade tjänster som kräver att Google Analytics samlar in data för reklamändamål via reklamkakor och anonyma identifierare.

Den data som genereras skickas normalt till och lagras på en Google-server i USA. Inom EU/EES kommer Google att förkorta din IP-adress med hjälp av IP-anonymisering även om den i USA bara kommer att förkortas under exceptionella omständigheter. IP-adressen som skickas från din webbläsare som en del av Google Analytics kommer inte att kombineras med annan Google-data.

Google Ads
Vi använder Google Ads och andra plattformar för att annonsera online. Remarketing-kod använder kakor som lagras på din dator för att visa annonser som är relevanta för dig baserat på vilka avsnitt av webbplatsen du har besökt. Genom att använda Google Ads kan vi skräddarsy vår marknadsföring så att den är mer relevant för dig som besökare på vår webbplats. Vi följer Googles riktlinjer för personligt anpassad annonsering, vilket du kan läsa mer om här.

Facebook Pixel / Linkedin Pixel
Vi använder Facebook Pixel och andra plattformar för att annonsera online. Pixelkoden använder kakor som lagras på din dator för att visa annonser som är relevanta för dig baserat på vilka avsnitt av webbplatsen du har besökt. Genom att använda Facebook Pixel eller Linkedin Pixel kan vi skräddarsy vår marknadsföring så att den är mer relevant för dig som besökare på vår webbplats på Facebook, Instagram och Linkedin. Vi följer Facebooks och Linkedins riktlinjer för personligt anpassad annonsering, vilket du kan läsa mer om Facebook, Linkedin här.

KAKOR FRÅN TREDJE PART
Systemet inkluderar också kakor från tredje part. Vi har ingen kontroll över dessa; som besökare på vår webbplats måste du kontakta den berörda tredje parten för information om deras kakor. Vår webbplats innehåller tjänster från tredje part som kan skapa kakor från:
• YouTube – för att ladda videor, där YouTubes videospelare kan skapa kakor (https://www.youtube.com/)

HUR STÄNGER JAG AV KAKOR?
Om du inte vill att kakor ska lagras på din enhet kan du stänga av funktionen i dina webbläsarinställningar. Du kommer fortfarande att kunna använda tjänsten om du blockerar kakor, men du riskerar att förlora både funktionalitet och en bra användarupplevelse. Du kan också välja att ta bort eventuella kakor som är lagrade på din enhet. Olika webbläsare använder olika metoder för att inaktivera kakor; se Hjälpfunktionen i din egen webbläsare för mer information.
Om du inte vill att Google Analytics ska samla in data kan du förhindra detta genom att använda tillägget för opt-out för Google Analytics (Tillägg för opt-out för Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/).

ÖVRIGT
En guide till beteendeinriktad annonsering och integritet på nätet finns på www.youronlinechoices.eu.